Ultima Ora

12:30 Târgu-Jiu: Spectacol umanitar pentru salvarea vieții Aminei. Connect-R, invitat special

Spectacol umanitar, duminică seară, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, al cărui cap de afiș este interpretul Connect-R.

Banii, care vor fi strânși în urma spectacolului organizat de Partida Rromilor Gorj, vor ajunge la micuța Amina Maracu, de 3 ani. Fetița este grav bolnavă. Suferă de nanism și alte complicații medicale cauzate de boala respectivă. Are nevoie urgentă de operații și de tratamente. Este în grija mamei sale, Camelia Maracu. Mama nu are banii necesari pentru a-și ajuta fiica. Aceasta vrea să o vadă pe fetiță cum merge.

„Dumnezeu lucrează prin oameni, oameni simpli care îți ies în cale „din senin”, oameni buni de pus la suflet, care atunci când ești pe punctul de a renunța, apăreți Voi, oameni dragi, trimiși de Dumnezeu, și îmi demonstrați că nu suntem singure! Dacă, până acum, medicii ne trimiteau spre „nicăieri”, acum, știm că Amina are o șansă la o viață normală! Șansă la un tratament experimental în Italia, dar, din păcate, costă, în ciuda tuturor eforturilor mele, singură nu o să reușesc niciodată. Șansă la care domnul Nelu Pavel, liderul Partidului Romilor, nu a rămas imun. Trebuie să ajutăm, pentru că suntem români înainte de a fi rromi. Suntem oameni înainte de toate! Îndrăgitul artist Connect-R se alătură concertului caritabil organizat pentru Amina.

Concertul este organizat de tinerii din structura Partidei Romilor Gorj, pentru a o ajuta pe Amina. Le mulțumesc enorm pentru toate eforturile depuse. Participanții la spectacolul caritabil nu vor plăti bilet la intrare, dar se așteaptă să se facă donații pentru micuța care, astfel, poate beneficia de ajutorul medical specializat de care are nevoie acută. Fiți alături de noi în număr cât mai mare! Speranța noastră a rămas în mâinile voastre. Vă mulțumesc din suflet tuturor!” a transmis Camelia Maracu, mama micuței Amina.

Duminică, 27.11.2022, Sala Sporturilor Târgu-Jiu

Ora 17:00 – Taraful Romano ( formație locală);
Ora 18:00 – Connect-R & Jony Romano.

Comment here