Din JudetStirile Zilei

Candidatul AUR la şefia CJ Gorj, în târgul de la Peşteana. Ce a constatat

Adrian Zorlescu, candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a fost prezent, sâmbătă, în târgul de la Peşteana, comuna Bâlteni.

„Târgul de la Pesteana: o imagine a României actuale. Astăzi, împreună cu echipa județeană AUR, am participat la Târgul de la Pesteana. O experiență cu bune și rele, care reflectă fidel realitatea din România de astăzi. Pe de o parte, am putut admira diversitatea și calitatea produselor locale: legume și fructe proaspete, produse lactate și mezeluri tradiționale, artizanat autentic și suveniruri unice. Am degustat cu plăcere din deliciile locale și am apreciat talentul și munca depusă de producătorii români. Discuțiile cu ei au fost extrem de importante pentru a înțelege mai bine provocările cu care se confruntă și pentru a identifica soluții concrete pentru a le facilita activitatea” spune Zorlescu.

Candidatul AUR Gorj a observat, însă, şi neajunsurile unui astfel de eveniment.

„Pe de altă parte, am fost martori la o serie de probleme care afectează grav viața cetățenilor: lipsa parcărilor– un inconvenient major pentru vizitatori, care sunt nevoiți să parcheze pe drumuri secundare sau chiar pe banda de urgență a drumului european, punându-și în pericol siguranța; sifonarea banilor publici– un drum recent construit, care a costat o sumă exorbitantă, nu are trotuare; o investiție inutilă și o risipă de bani publici; parcări pe drumul european– o practică ilegală și periculoasă, tolerată de poliție din cauza lipsei de alternative. Acestea sunt doar câteva exemple ale problemelor cu care se confruntă românii zi de zi: birocrație excesivă, lipsa de infrastructură, corupție, lipsă de respect pentru lege. Echipa AUR este ferm convinsă că România merită mai mult. Ne angajăm să luptăm pentru o țară prosperă, cu o economie puternică bazată pe producția locală, cu o infrastructură modernă și o administrație publică transparentă și responsabilă. Doar împreună putem schimba România!” spune Adrian Zorlescu.

Comments (1)

  1. Un traseist!

Comment here