Ultima Ora

10:33 Europarlamentar USR-PLUS, prezent la Târgu-Jiu. A fost bătut de jandarmi, pe 10 august

Un europarlamentar USR-PLUS, Vlad Georghe, a fost prezent, sâmbătă, la Târgu-Jiu.

„Alături de colegi din USR-PLUS Gorj şi târgujieni, am dezbatut astăzi cu europarlamentarul USR-PLUS Vlad Gheorghe, prezent la Târgu-Jiu, despre avantajele României ca stat membru al Uniunii Europene, despre înţelegerea modului în care oamenii percep calitatea de cetăţean european, despre activitatea delegaţiei USR-PLUS iî grupul Renew Europe al forului legislativ” a transmis Radu MIruţă, pe pagina de socializare.

Preşedintele USR-PLUS Gorj a anunţat că, în perioada următoare, consilieri locali ai partidului vor fi trimişi la schimburi de experienţă în alte ţări europene.

„În perioada următoare consilieri locali ai USR Gorj, implicaţi in diverse proiecte, vor face vizite şi schimburi de experienţă la/cu autorităţi locale din alte ţări europene, responsabile de servicii publice similare, punând bazele unei colaborări pe termen mai lung pe teme cu probleme comune” a anunţat Miruţă.

Vlad Gheorghe are 36 de ani şi este jurist specializat în drept administrativ-fiscal, fonduri europene și achiziții publice. A lucrat peste 8 ani în ONG-uri și companii private ce derulau proiecte cu fonduri europene pe infrastructură, mediu şi resurse umane.

A ajuns în atenţia publică după ce fost bătut de jandarmi pe 10 august. Imaginile cu Vlad Gheorghe au devenit virale, fiind surprins momentul în care un jandarm îl loveşte cu bastonul până cade la pământ, deşi avea mâinile ridicate.

Comment here