Ultima Ora

09:53 Miruță acuză PSD Gorj de ”minciuni penibile”

Deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, acuză PSD Gorj de ”minciuni penibile” după ce Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică metodologia de selecție a 25 de spitale din cele 49 incluse pe lista celor finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, iar cel din Târgu-Jiu nu se află pe listă.

La jumătatea lunii trecute, deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, anunța realizarea unui nou corp de spital, la Târgu-Jiu, investiție în valoare de 50 de milioane de euro.

”Reușită de proporții, în folosul gorjenilor. SPITAL NOU, la Târgu-Jiu! După succesul negocierilor cu Comisia Europeană din domeniul pensiilor, reușim renegocierea PNRR și pe Sănătate. Datorită eforturilor depuse, vom avea un SPITAL NOU la Târgu-Jiu, construit cu bani din PNRR.! Investiția este de o amploare uriașă, valoarea alocată fiind cea mai mare din țară, pe domeniul sănătății, de peste 50 de milioane de EURO. Proiectul ”Reabilitare, modernizare, extindere (2S+P+8E+9R+heliport), dotare și relocare anexe – Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, str. Progresului nr. 18, județul Gorj”, se află în stadiul de elaborare documentație tehnico-economică” scria Weber pe Facebook.

”Liderii PSD Gorj s-au învățat ca printr-o minciună să trăiască o lună, după care să spună altă minciună. Acum o lună, fix în ziua în care a intrat la vot în Senat proiectul meu de lege cu un spital nou la Târgu-Jiu din banii pe care proiectul depus i-ar întoarce la Gorj din plata certificatelor de carbon, în lipsă de ceva concret, PSD Gorj a anunțat ”victorie” ca au descoperit ei în PNRR spital la Târgu-Jiu, din PNRR. În afară de ei, toți cei care au urmărit procesul, au mers la ministere, știau ca este o minciună. Acum, chiar ministrul Sănătății i-a făcut mincinoși” reacționează Miruță, pe pagina de socializare.

Comment here