Ultima Ora

09:14 Secția Neurologie, reabilitată integral

Secția Neurologie, una dintre cele mai solicitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, va fi reabilitată integral.

Consiliul Județean Gorj a scos la licitație serviciile de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea și modernizarea secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu”. Valoarea lucrărilor este estimată la 2,8 milioane de lei, iar ofertele pot fi depuse până pe 21 decembrie.

„Secția Neurologie este poziționată la etajul 1 al clădirii principale (corp A și B), având un specific deosebit deoarece o mare parte din bolnavii internați aici nu se pot deplasa și nu a fost reabilitată în ultimii ani. În cadrul obiectivului de investiție, se va păstra structura organizatorică a secției de neurologie, cu 90 de paturi distribuite în 8 rezerve, 13 saloane bolnavi și două saloane de recuperare. Se amenajează suplimentar un salon izolator cu 2 paturi, la capătul coridorului 1” conform CJ Gorj.

Comment here