Ultima Ora

00:21 Medici bolnavi de COVID-19, fugiți din spitalul de la Târgu-Jiu

Trei medici, internați în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, au fost declarați fugiți din unitatea medicală, unde erau internați pentru a fi tratați de COVID-19, după ce un control al DSP Gorj a dus la descoperirea absenței lor din unitatea medicală.

Șeful DSP Gorj, Narcis Stoian, alături de șeful SJU Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, au venit în cursul nopții de joi spre vineri la Secția Boli Infecțioase pentru a confirma absența celor trei medici bolnavi. Aceștia au anunțat Poliția, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a da de urma medicilor fugari, care, cel mai probabil, au preferat să doarmă acasă decât în spital, în timpul nopții.

„Este o situație cu atât mai revoltătoare cu cât în toată țara se vorbește despre lipsa locurilor pentru internarea bolnavilor de COVID-19, iar noi ținem trei locuri ocupate la Târgu-Jiu cu pacienți care ne fug din spital și despre care știm că figurează doar pe hârtie ca internați”, a declarat șeful Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian.

Comment here