Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Zorlescu și Popescu, candidații PMP la primăriile din Târgu-Cărbunești și Tismana. Ce promit

Partidul Mișcarea Populară a început să-și lanseze candidații la primăriile din județ.  Joi după-amiază au fost prezentați Adrian Zorlescu, candidatul la Primăria Târgu-Cărbunești și Ion Popescu, candidatul la Primăria Tismana.  

Președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a explicat, într-o conferință de presă, că a decis să înceapă mai repede ca-n 2016 prezentarea candidaților, pentru ca aceștia să se poată face cunoscuți în localități. Davițoiu a mai spus că, până pe 1 februarie, va anunța candidații la primăriile din Târgu-Jiu și Motru.

Adrian Zorlescu, om de afaceri din Târgu-Cărbunești, a anunțat că-și va axa campania electorală pe promisiunea creării de noi locuri de muncă, localitatea fiind deficitară la acest capitol.

Ion Popescu, lider sindical la Cariera Jilț Sud, va candida la Primăria Tismana. Principalul reproș, pe care îl aduce actualei administrații PSD a orașului, este acela că n-a organizat referendum pentru trecerea la statutul de comună.

Popescu a acuzat și proasta infrastructură din satele Tismanei dar și faptul că, vara, o parte din localitate rămâne fără apă, deși de aici pleacă una dintre cele mai importante surse de apă pentru județele Gorj și Dolj: Isvarna.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here