Stirile ZileiTârgu-Jiu

Zilele Municipiului Târgu-Jiu. Surprizele pregătite de autorități

Celebra actriţă Maia Morgenstern va primi titlul de cetățean de onoare al Târgu-Jiului în cadrul unei ședințe festive, cu ocazia Zilelor Municipiului, ce vor avea loc în perioada 20-26 mai. Autoritățile locale au pregătit concerte Andia, Killa Fonic, Roxen și Generic.

Calendarul evenimentelor a fost stabilit de autorități. Pe 20 mai va avea loc tradiționala procesiune religioasă de Sfinții Împărați Constantin și Elena. Mitropolitul Olteniei, Irineu, este așteptat la sfințirea unei biserici din cartierul Plopilor. Pe 21 mai va avea loc Miss Boboc, urmat de un concert Andia. Un spectacol folcloric cu mari artiști este pregătit pentru data de 22 mai.

Joia aceasta, va fi organizată Nunta de Aur. S-au înscris 75 de cupluri, spune primarul Marcel Romanescu.

Actriţa Maia Morgenstern, medicul Ana Culcer, finanţistul Gheorghe Birău și profesorul universitar Mădălin Bunoiu vor primi, în acest an, titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu. Festivitatea va avea loc pe 22 mai.

Zilele orașului se vor încheia duminică, 26 mai,  în Parcul Narciselor, cu concerte Roxen și trupa Generic și un foc de artificii.

Seria evenimentelor va continua la Târgu-Jiu și în luna iunie când vor avea loc, pe stadion, festivitățile de absolvire a elevilor și liceenilor. Pe 6 iunie este programat  și un concert Connect-R, mai spune primarul Romanescu.