Muzicale

Zdob și Zdub — Statu-Palmă-Barbă-Cot

Zdob și Zdub a lansat un videoclip pentru piesa „Statu-Palmă-Barbă-Cot”. Vizualul este realizat în timpul unui concert susținut de trupă la Chișinău.

Piesa „Statu-Palmă-Barbă-Cot” este prima de pe cel mai proaspăt album, „Bestiarium” al trupei. Cu ea, Zdob și Zdub începe concertele sale live. Muzica a fost compusă de Mihail Gîncu și versurile au fost scrise de Roman Iagupov.

„O melodie ritmică care, din start, a avut un feedback activ de partea publicului. Energia alertă a piesei ne face să sărim cu spectatorii în același ritm nebun. Lumea cânta cu noi și împreună <> cu Statu-Plamă-Barbă-Cot ca binele să învingă”, a spus Roman Iagupov.

Conceptul general al albumului „Bestiarium” are ca mesaj relația Omul şi Natura, ca un Univers întreg. Majoritatea pieselor poartă titluri legate de lumea faunei și florei, iar unele melodii sunt inspirate din folclorul autentic și din patrimoniul basmelor românești. Materialul conține piese cu elemente rock, punk, ska, electronic, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanțe din folclorul indian și afro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here