EntertainmentLIFEMuzicale

ZAYN – Stand Still

Zayn lansează un nou single și videoclip de pe albumul “Icarus Falls” lansat în 2018, pentru piesa “Stand Still”.

Albumul “Icarus Falls” lansat la finele lui 2018 este deja o resursă bogată pentru Zayn, cu un număr total de 27 de piese din care 6 au fost lansate ca single înainte de apariția albumului. În 2019, după videoclipul piesei “Satisfaction”, primim un nou single de la Zayn: “Stand Still”, o piesă emoționantă și un videoclip fascinant.

Videoclipul ne propulsează în mijlocul a diferite peisaje naturale fabuloase în care inițial se găsește o ființă umană feminină, poate chiar femeia pentru care Zayn cântă și pentru care timpul stă în loc.

După debutul carierei sale muzicale alături de One Direction și retragerea din trupă în 2015, Zayn și-a făcut curaj și a debutat pe cont propriu în 2016. Startul a fost unul foarte bun, ajungând să fie primul artist solo masculin care să debuteze cu o piesă (Pillow Talk) și un album (Mind of Mine) pe numărul unu atât în topurile din UK cât și în cele din SUA.De atunci și până în prezent, Zayn a primit numeroase premii, a lansat cel de-al doilea album, menționat mai sus, și a avut diverse colaborări cu artiști precum Taylor Swift, Nicki Minaj și Sia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here