Muzicale

Zara Larsson – Love Me Land

Zara Larsson, senzaţia suedeză de 22 de ani, a lansat o nouă piesă, cu câteva zile în urmă, “Love Me Land”.

Videoclipul o are în prim plan pe Zara, dansând într-un peisaj minimalist. De regia acestui clip s-a ocupat Viivi Huuska, iar compania producătoare este Diktator. Viivi este un regizor de videoclipuri şi fotograf finlandez, cu studii avansate de artă fotografică.

Zara Larsson are o carieră îndelungată, în ciuda vârstei de doar 22 de ani. Este activă din 2008, iar la vârsta de 10 ani a ajuns o vedetă în Suedia, câştigând show-ul de talente “Talang”. Acesta este o versiune localizată a lui “Britain’s Got Talent”. În 2012, a semnat cu casa de discuri TEN Music Group şi a lansat albumul de debut în ianuarie 2013. Single-ul ”Uncover” a urcat în topuri în toate ţările scandinave şi a primit chiar discul de platină.

Debutul internaţional s-a făcut de abia în 2017, cu LP-ul “So Good”. Acesta a ajuns pe locul 7 în UK Albums Chart şi i-a atras atenţia lui Ed Sheeran, care a început să o ia pe Zara cu el în turneu, vara trecută. Tânăra a deschis concertul lui Ed Sheeran de la Bucureşti pe Arenă Naţională, în data de 3 iulie 2019.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here