LIFE

Zanni, între contractele cu Pro TV și Antena 1. În ce emisiune va apărea

Zanni e de câțiva ani în atenția publicului larg. A impresionat cu povestea lui de viață, căci a crescut în orfelinat, dar și cu priceperea de care a dat dovadă în diverse emisiuni de televiziune. Acum, el a semnat un nou contract pe micul ecran, arată Libertatea.

Artistul a fost descoperit de Alex Velea și promovat de studioul lui. A înregistrat multe piese, iar ulterior s-a bucurat de succes și pe micul ecran. Zannidache a participat la „Chefi la cuțite”, a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. După, el a mers și la „iUmor”. Ulterior, Zanni a acceptat provocarea și a participat la „Survivor România” 2021, emisiune care a fost difuzată la Kanal D și pe care a și câștigat-o. El a plecat acasă cu marele premiu. Odată cu mutarea concursului la Pro TV, și Zanni a schimbat tabăra.

El a prezentat emisiunea „Survivor Extrashow” pe Voyo, în care i-a invitat pe foști concurenți ai show-ului. Acum, după finalizarea contractului cu Pro TV, Zanni va apărea curând la Antena 1.

Zanni e concurent la „Splash! Vedete la apă”, emisiunea care va începe pe Antena 1 pe 11 august. Anunțul l-a făcut chiar el, într-un video pe TikTok realizat în bazinul olimpic de la Bacău, unde au loc filmările.

„Mai învățăm să facem și câte o săritură. Am venit ca să-mi plătesc rata la casă, m-ai înțeles?”, a spus Zanni.

Comment here