LIFE

“You are the champions”, omagiul adus de Queen cadrelor medicale din întreaga lume

Trupa Queen și Adam Lambert au lansat, pe 30 aprilie, o versiune nouă a piesei “We Are The Champions”. Celebra trupă britanică a adaptat versurile hitului din 1977 pentru a aduce un omagiu cadrelor medicale aflate în prima linie, “care se străduiesc neobosit în întreaga lume pentru a atenua pandemia”.

Chitaristul Brian May, bateristul Roger Taylor și muzicianul Adam Lambert s-au reunit prin intermediul Instagram, de la Londra și Los Angeles, iar montajul lor a fost gata pe 30 aprilie. Clipul “You Are The Champions” alternează imaginile cu muzicienii și cele cu medicii din întreaga lume.

“La fel cum părinții, bunicii și străbunicii noștri au luptat pentru noi în ambele Războaie Mondiale, acești viteji războinici din prima linie a luptei împotriva COVID-19 sunt noii noștri campioni”, a declarat chitaristul Brian May.

În primele 48 de ore de la momentul postării montajului, piesa a strâns peste 1.500.000 de vizualizări. În videoclip apare fiica bateristului Roger Taylor, medicul Rory Taylor. Casa de discuri Universal a anunţat că toate beneficiile obținute se vor îndrepta către Fondul Solidaritate COVID-19 al OMS.

“Suntem recunoscători celor de la Queen și lui Adam Lambert pentru că s-au folosit de talentul lor pentru a sprijini eroii noștri din prima linie. Contribuția lor le va ridica medicilor moralul și va aduce fonduri pentru noi”, a declarat Elizabeth Cousens, președinte al Fundației Națiunilor Unite.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here