LIFE

Xonia, noua concurentă de la “Bravo, ai stil!”

Sâmbătă seară (7 noiembrie), “Bravo, ai stil! Celebrities” a venit cu o nouă eliminare în rândul concurentelor. În urmă deciziei juriului, Emy Alupei, recent alăturată în competiția stilului, a fost eliminată. Începând de miercuri, 11 noiembrie, cea care se va alătura show-ului este cântăreața Xonia.

Cântăreața, ultima concurentă intrată în această competiție, după cum a anunțat Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la emisiune.

“Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, a declarat Xonia.

Pe numele său real Loredana Sachelaru, cântăreața este născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani, până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”).

Comment here