Muzicale

wrs x David Goldcher – Bamboleo (visualiser)

wrs continuă seria colaborărilor internaționale alături de artistul francez David Goldcher. De data aceasta, este vorba despre o reinterpretare a piesei „Bamboléo”, cântată de Gipsy Kings.

Colaborările cu wrs se prezintă cu succes pe platformele de streaming, piesa sa alături de ilkan Gunuc, „Amore”, ajungând la 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube. La îndemnul lui David, wrs a reușit să își transpună energia molipsitoare în piesă, astfel reușind să obțină o variantă personalizată a piesei „Bamboléo”.

"Am primit propunerea de la David Goldcher să realizăm acest remake după celebra piesă <<Bamboléo>> de la Gypsy Kings, el fiind inspirat de prestația mea de la Eurovision. Mi s-a părut tare ideea, însă am pornit cu emoții pentru că provocarea să încerci să cânți ca acești artiști iconici e imensă. Însă e superb, cred eu, ce a ieșit, și această piesă deja o cânt în concerte, iar oamenii au super reacție", a declarat wrs.

David Goldcher a spus:

"Ideea mi-a venit în timp ce stăteam pe TikTok la 5 dimineața...Așteptam să iau avionul cu managerul meu, care descoperea pentru prima dată platforma. Atunci am dat peste un TikTok cu Gipsy Kings, în aeroportul din Miami, în care cântau <<Bamboléo>>, piesă care mi-a marcat copilăria și pe care o ascultam în mașină sau acasă. Mi-am spus că trebuie să fac ceva cu asta. Am început să conturez un instrumental a doua zi și l-am sunat imediat pe wrs, care la acel moment reprezenta România la Eurovision cu o piesă în engleză și spaniolă, iar eu cred că wrs e un artist și un om incredibil. Am înregistrat o primă versiune și apoi am tras chitarele și am terminat piesa alături de Alex Turcu, care e de asemenea un om și un producător minunat, cu care m-am obișnuit să lucrez. Și, uite-ne aici, câteva luni mai târziu, sunt super recunoscător să lansez această versiune a unei piese atât de iconice cum este <<Bamboléo>>, cu persoane pe care le iubesc și le respect".

Comment here