LIFE

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, prima repetiție la Torino

WRS a ajuns, luni, la Torino, iar, marți, a repetat pe scena competiției cântecului european și va susține prima conferință de presă. În trecut, artistul a lucrat ca barman la Londra, dar și-a dat seama că vrea să cânte și s-a îndreptat spre muzică. Interesant este că WRS a fost recent în Londra, pentru a-și promova piesa, și a avut surpriza de a fi cazat chiar lângă barul în care a lucrat.

Reprezentantul României la Concursul Internațional Eurovision 2022, Andrei Ionuț Urs, pe numele de scenă misterios WRS, a ajuns deja la Torino, acolo unde va avea loc competiția Eurovision din acest an. Artistul român a urcat pe scenă purtând o vestimentație excentrică și a susținut prima repetiție. WRS a interpretat piesa “Llamame” într-o costumație care îl scoate în evidență: pantaloni negri, lucioși, o bluză închisă, fără mâneci și o cămașă de culoare roșie cu volane.

“A început numărătoarea inversă și nici că aș putea fi mai bucuros pentru ceea ce mă așteaptă. Sunt pe cât de emoționat, pe atât de nerăbdător să vedeți la ce am muncit în ultimele două luni. Am pus foarte mult suflet în tot show-ul pentru Torino și de un lucru pot să vă asigur: o să fie unul pe cinste! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut neîncetat în drumul meu spre Torino, încă din Selecția Națională, și sunt mega excited pentru ceea ce urmează”, a declarat WRS, pentru FANATIK.

Calificat în urma Selecţiei Naţionale din 5 martie, WRS va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe data de 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, cu numărul 13 de intrare în concurs.

Comment here