LIFE

What’s Up, ridicat de Poliţie în cătuşe, din apartamentul iubitei

What’s Up a fost ridicat de polițiști în cătușe, din apartamentul iubitei sale, iar în timpul în care aceștia încercau să-l ducă la secție, artistul a devenit violent.

În seara zilei de luni, 9 decembrie, What’s Up a fost ridicat de Poliție și dus de urgență la secție, în urma unui scandal în care el a fost implicat. Potrivit surselor obținute de spynews.ro, artistul era violent cu o femeie, însă la momentul de față, nu se știe exact dacă este vorba chiar de iubita lui, Alice. Conform informațiilor apărute, el se afla chiar în apartamentul iubitei sale, în zona centrală a Capitalei. În momentul în care polițiștii au vrut să-l ducă pe artist la secție de bună voie, artistul a devenit recalcitrant și a fost nevoie ca oamenii legii să opună rezistență și să-l încătușeze.

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (30 de ani), Alice Badea, are 33 de ani, si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up. Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: “Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”.

What’s Up părea tare fericit alături de blondină, postând pe conturile sociale un mesaj siropos: ”De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relaţie de 9 ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti. M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine şi că viaţa merge înainte”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here