Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber zice că Iordache i-a folosit pe primari. ”Nu și-au dat acordul să apară în clip”

Ion Iordache și-a făcut clip electoral cu 3  primari PSD: Sorin Bucurescu de la Slivilești, Tudor Oiță de la Negomir și Viorel Rotaru, noul edil din Bolboși. ”Nu și-au dat acordul pentru a fi incluși într-un clip electoral” a reacționat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

În clip, primarii PSD stau la discuții cu Ion Iordache iar, la final, repetă sloganul candidatului PNL la Senatul României: ”Hai la treabă!”  

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a declarat că primarii știau că participă la o ședință de lucru nu că, ulterior, vor fi folosiți pentru un clip electoral.  

”Celor de la PNL le este rușine cu formațiunea din care fac parte, de aceea  apelează la experiența primarilor PSD” a reacționat deputatul.

Weber este convins că voturile nu vor ajunge la candidații PNL, ca urmare a implicării primarilor PSD în campania electorală a lui Ion Iordache.

Mihai Weber nu  crede că Ion Iordache poate obține mandatul de senator. Spune că șanse reale să-l prindă au candidații PMP și USR-PLUS, Sorinel Boza și Corneliu Răducan Morega.

În replică la acuzația că i-a păcălit pe primari, Ion Iordache spune că, din contră, are o relație de respect și muncă în folosul oamenilor cu edilii din județ.

Iordache mai spune că nu are de ce să-i fie rușine cu Partidul Național Liberal, mai ales că,  în județele conduse de PSD, ”este sărăcie și mizerie”.

Comment here