Din JudetStirile Zilei

Weber și Popescu AU BLOCAT debarcarea viceprimarului. Ciocea: N-au caracter!

Mihai Weber și Cosmin Popescu au blocat, joi seară, debarcarea viceprimarului din Bustuchin, Gheorghe Stoenescu. Cei doi lideri PSD au fost prezenți în comuna condusă de Ion Ciocea, și, fapt fără precedent, ședința ordinară de consiliu local NU s-a mai ținut. Nu a fost cvorum pentru că o parte dintre consilierii PSD a refuzat să participe. Nici măcar primarul Ciocea nu a mai apărut.  

La ședința lunară de consiliu local, în care era supusă la vot demiterea Gheorghe Stoenescu, au venit doar 4 persoane: 3 consilieri locali și viceprimarul. Unul dintre aleși, Cornel Liviu Pătrulescu, a fost surprins să vadă ceea ce se întâmplă, mai ales că primarul Ciocea îi convocase la ședința ordinară prin înștiințare scrisă, trimisă prin poștă, pe toți consilierii.

Pătrulescu spune că este pentru prima dată, de la Revoluție încoace, când la Bustuchin nu se ține o ședință lunară de consiliu local din lipsă de cvorum.

Primarul Ion Ciocea este supărat după ce liderii PSD Gorj, Mihai Weber și Cosmin Popescu, au mers la Bustuchin, pentru a bloca demiterea viceprimarului.

Mihai Weber vede răutate și multă patimă în acțiunile primarului Ciocea împotriva viceprimarului Stoenescu. Președintele PSD Gorj crede că supărarea edilului s-a declanșat după ce Stoenescu a fost anunțat candidat al partidului la Primăria Bustuchin, în 2020.

Weber nu are de gând să-i sancționeze pe consilierii locali PSD, care nu s-au prezentat la ședința de joi după-amiază, deși ordinul de la partid era să se prezinte dar să nu voteze demiterea viceprimarului.  

Profesorul Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici și Investigații Publice, nu privește cu ochi buni lupta liderilor PSD Gorj cu primarul din Bustuchin. Spune că Ion Ciocea este un primar foarte bun, cu multe realizări, și că atenția lui Weber și Popescu ar trebui să se îndrepte către primarii slabi ai partidului, care NU vor mai obține mandate în 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here