Minerit și EnergieStirile Zilei

Weber: Să-și ia mâinile de pe CE Oltenia!

”Luați mâinile de pe companie!”. Deputatul Mihai Weber, revoltat că liberalii s-au apucat de schimbări în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, în plină pandemie de coronavirus.

Liderul PSD Gorj le cere guvernanților să ia măsuri care să asigure stabilitate și perspectivă companiei de la Târgu-Jiu, cum ar fi emiterea de hotărâri de guvern pentru deblocarea fronturilor de lucru.

”Trebuie să lupte să avem un viitor, să-și ia mâinile de pe această companie, vitală pentru Gorj! Să termine cu interesele!” spune Weber.

Șeful social-democraților gorjeni reproșează guvernului faptul că nu prezintă un plan de viitor pentru angajații CE Oltenia.

Weber spune că acum este momentul să se intervină la Bruxelles, în favoarea Complexului Energetic Oltenia, în sensul de a se obține anume înlesniri în privința certificatelor de carbon. Deputatul de Gorj a făcut un amendament ca împrumutul de 251 de milioane de euro, acordat de stat în acest an, să fie returnat în 2 ani și nu în 6 luni cum era prevăzut inițial în ordonanța de guvern.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here