Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber PROMITE podul de la Lainici, centura și drumul expres

Mihai Weber a promis, joi, că podul de la Lainici, centura Târgu-Jiului și drumul expres Târgu-Jiu-Craiova se vor face.

Deși partidul său nu se mai află la guvernare, liderul PSD Gorj  a dat asigurări că se va zbate, în continuare, pentru cele 3 obiective importante pentru județ.

”Cu siguranță va fi realizat drumul expres, este prins în masterplanul pe infrastructură, procedura de licitație este în desfășurare, trebuia anunțat câștigătorul” a declarat liderul PSD Gorj.

În conferință de presă la partid, Weber s-a lăudat cu ”sute de investiții”, demarate sub guvernarea PSD  în județ și a criticat guvernul liberal pentru că vrea să desființeze Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Premierul Ludovic Orban a acuzat PSD că  „a inventat fantomaticul” Fond de Dezvoltare și Investiții, fără ca acesta să fie prevăzut cu bani, ci mai degrabă cu „promisiuni de bani”, „ca să mai păcălească niște primari”.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a ținut să precizeze că în județ a venit peste 1 miliard de lei, pentru investiții în  infrastructură, sub guvernarea PSD.

”Fără acest program, PNDL, nu cred că vreunul dintre actualii primari mai puteau cere voturi, în mai 2020” a comentat președintele executiv al PSD Gorj.

Popescu a criticat guvernul Orban pentru faptul că nu a mai decontat nicio factură către primării, din data de 4 noiembrie, de la preluarea puterii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here