Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Weber: Orban era dator să discute cu reprezentanții CE Oltenia

Liderii PSD Gorj au pus tunurile, în weekend, pe premierul Ludovic Orban pentru faptul că, în timpul vizitei de vineri, de la Gorj, a ocolit Târgu-Jiul și Complexul Energetic Oltenia, preferând să meargă pe Transalpina.

”Și fostul premier Dăncilă a avut o discuție cu cei din Complexul Oltenia. Premierul era dator să vină să discute cu reprezentanții Directoratului și ai sindicatelor” spune Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Deputatul crede că Orban ar fi trebuit să ofere explicații, după ce luna trecută a afirmat că România va renunța la energia pe cărbune.

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anunțat că planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia ar putea fi trimis Comisiei Europene până la sfârșitul lunii august, fiind deja transmis un draft. Dacă nu va fi aprobat, CEO ar putea fi nevoit să returneze ajutorul de salvare de 251 milioane de euro, acordat la începutul anului, ceea ce ar fi practic imposibil.

Mihai Weber, șeful social-democraților gorjeni, susține însă că nu planul, ci creditul trebuie rambursat până la finalul lunii august.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here