Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber: Nu ne-am bazat pe Iordache nici la europarlamentare

Mihai Weber, deranjat că primarul din Turceni, Cristina Cilibiu, a plecat din partid exact în perioada de depunere de candidaturi pentru alegerile locale și după ce au fost făcute afișele de campanie.

La Interviurile Infinit FM, liderul PSD Gorj a comentat la cald plecare lui Cilibiu din partid, la foarte puțin timp după ce a făcut anunțul. Weber a spus că are o părere foarte bună despre primarul din Turceni, dar nu i s-a părut potrivit momentul ales pentru a părăsi tabăra social-democrată.

Deputatul Mihai Weber le-a amintit primarilor, care ar vrea să migreze către alte formațiuni politice, în această perioadă, că urmează să fie depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Unii au comentat că PSD ar putea pierde președinția Consiliului Județean Gorj, dacă axa Filip-Iordache va aduce voturi pentru liberali. Mihai Weber spune, însă, că nici la alegerile europarlamentare de anul trecut, pe care l-a câștigat, PSD nu s-a bazat pe sprijinul lui Ion Iordache, care, atunci, era liderul ALDE Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here