StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Weber neagă că Manda ar fi numit-o ”proastă” pe Dăncilă la Gorj

Mihai Weber neagă că Manda ar fi numit-o ”proastă” pe Dăncilă, vinerea trecută la Târgu-Jiu, la ședința de la Casa Danielescu, așa cum a apărut în presa locală. Liderul PSD Gorj spune că discuțiile ar fi fost la organizația Dolj.  

Presa centrală a relatat, marţi seară, că a fost scandal mare în Comitetul Executiv Național al Partidului Social-Democrat. S-a strigat atât de tare încât se auzea din curtea partidului. Potrivit unor surse, Viorica Dăncilă a plâns, fiind extrem de deranjată de afirmațiile pe care le-ar fi făcut europarlamentarul Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu și șef al PSD Dolj. ”Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile prezidențiale cu o proastă, nu vă face cinste. La europarlamentare ați avut alte interese”, i-ar fi reproșat Dăncilă lui Manda.

Ulterior, a apărut informația că Manda ar  fi bârfit-o pe Dăncilă chiar la Târgu-Jiu, vinerea trecută, dar Mihai Weber neagă că s-ar fi întâmplat aici.

Weber nu știe să existe o înregistrare cu lideri PSD care o jignesc pe Dăncilă, așa cum a apărut în presă. Surse-social democrate au declarat, pentru HotNews.ro, că Dăncilă ar fi fost informată că există o înregistrare cu Claudiu Manda în care acesta o face proastă în fața primarilor PSD din Dolj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here