Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber, mulţumit. Vîlceanu, dezamăgit

Weber, mulțumit după cele 37 de procente obținute, duminică, în Gorj, Vîlceanu dezamăgit de neimplicarea primarilor.

Stări diferite în cele mai importante organizații politice din județ, după primul tur al prezidențialelor. La PSD Gorj, liderul nu poate fi altfel decât mulțumit, mai ales că organizația este în primele 5 din țară. Mihai Weber crede că scorul foarte bun, obținut de Viorica Dăncilă, se datorează măsurilor luate sub guvernarea PSD.

În ceea ce privește eșecul de la Târgu-Jiu, Mihai Weber spune că înfrângerea nu este una dezastruoasă, fiind o diferență de 600 de voturi între Iohannis și Dăncilă. Șeful social-democraților este mulțumit, însă, că Dăncilă s-a impus în foarte multe localități liberale.

Dan Vîlceanu este dezamăgit după ce Klaus Iohannis a pierdut alegerile în 14 din cele 20 de localități liberale din Gorj. Președintele PNL crede că rezultatul ar fi fost altul, dacă primarii erau mai implicați.

La PNL Gorj urmează o analiză, după primul tur al prezidențialelor. Deputatul Vîlceanu spune că partidul trebuie să decidă dacă îi mai susține sau nu pe primarii perdanți, la localele din 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here