Minerit și EnergieStirile Zilei

Weber îl cheamă pe Virgil Popescu la Gorj. ”Să vină să facă ședință de lucru! Este degringoladă totală”

Deputatul Mihai Weber îi cere ministrului Energiei, Virgil Popescu, să vină în Gorj și să facă o ședință cu membrii Directoratului și ai Consiliului de Supraveghere pentru a pregăti Complexul Energetic Oltenia pentru iarnă.  

Liderul PSD Gorj a observat că există o degringoladă totală în cadrul companiei și că se pune o presiune uriașă pentru această iarnă, în condițiile în care a fost suspendată activitatea celei mai mari cariere, Roșia.  

”Acum ne confruntăm cu închiderea celei mai mari cariere, nu suntem în stare să ne asigurăm rezervele  de cărbune” spune Weber.  

Liderul PSD Gorj consideră că este imperios necesar ca Virgil Popescu să ajungă în Gorj, deși în cei 3 ani de mandat a venit o singură dată, la o întrunire de partid. Weber spune că există neliniște în rândul salariaților Complexului Energetic Oltenia iar sindicatele amenință cu acțiuni de amploare.

Deputatul Mihai Weber afirmă că nu există riscul ca România să rămână fără energie electrică la iarnă, pentru că este independentă energetic, dar iarna va fi grea pentru alte țări ale Uniunii Europene iar prețurile trebuie ținute în frâu.

Comment here