Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber, deranjat de AROGANȚA lui Romanescu

Mihai Weber, critici dure la adresa lui Marcel Romanescu, la Interviurile Infinit FM. ”Vreți să vă spun ce viitor va avea primarul PNL al Târgu-Jiului? Fără viitor!” a declarat președintele PSD Gorj.  Weber a fost deranjat de atacurile lansate, la adresa partidului său, în ultima perioadă, de primarul liberal al municipiului.

Mihai Weber este convins că Marcel Romanescu nu va mai câștiga alegerile, la Târgu-Jiu, în 2020. Liderul PSD a comentat, la Interviurile Infinit FM, că edilul liberal n-a făcut altceva, în acești trei ani, decât să taie panglici la investiții demarate de fosta administrație PSD.  

Weber a criticat modul în care arată Târgu-Jiul, amintind că iarna trecută străzile au fost blocate de nămeții de zăpadă. În plus, liderul PSD Gorj a explicat de ce nu mai ia în  calcul varianta Romanescu, pentru 2020: actualul primar nu ar sta bine în sondajele de opinie.

Liderul PSD Gorj l-a acuzat și de aroganță pe edilul Târgu-Jiului, afirmând că ”nu-l mai recunoaște pe omul Romanescu”. În plus, s-a arătat încrezător că Ciprian Florescu va câștiga Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

În replică, Marcel Romanescu zice că, dacă Mihai Weber rezolvă problemele de la Aparegio, astfel încât populația să aibă apă iar orașul să nu se mai inunde la ploile mai puternice, îi va mulțumi public.

Romanescu îi transmite lui Weber că, iarna care urmează, nu vor mai fi munții de zăpadă pe străzi, așa cum s-a întâmplat în sezonul rece trecut.

Viorel Caragea îi critică atât pe Marcel Romanescu cât și pe Ciprian Florescu. Crede că Weber a optat, într-un final, pentru varianta Florescu, la înțelegere cu Victor Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here