Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber: Dacă nu făceam presiune, NU ar fi fost finalizat stadionul

După ce Romanescu s-a tot plâns că proiectele i-au fost blocate de fostul guvern Dăncilă, social-democrații au ieșit, joi, la atac.

„Dacă nu se făceam presiune, nici până acum nu ar fi fost finalizat stadionul” a ținut să-i transmită primarului liberal al Târgu-Jiului, Mihai Weber, liderul PSD Gorj, adăugând că guvernarea social-democrată a alocat bani pentru 12 proiecte pe PNDL, la Târgu-Jiu.

Weber  a ținut să precizeze că nu a dorit să-și aroge vreun merit pentru proiectul de 3 milioane de euro, de amenajare a zonei de agrement din cartierul Narciselor. I-a transmis lui Romanescu, însă, că nu poate face nimic fără să aibă și sprijinul consilierilor locali PSD.

Mihai Weber a explicat și de ce Marcel Romanescu semnează contracte de finanțare tocmai acum, după căderea lui Dăncilă.

Primarul Târgu-Jiului și-a exprimat nemulțumirea și vizavi de faptul că guvernul Dăncilă nu a fost în stare, anul acesta, să finalizeze licitația pentru noile troleibuze.

 Viceprimarul Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, zice că municipiul a fost luat în calcul la guvern pentru noi mijloace de transport în comun, grație lobby-ului făcut de parlamentarii PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here