Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Weber: Coaliția nocivă a cerut, prin PNRR, eliminarea condițiilor speciale de muncă

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, susține că atât reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani, pentru mineri și energeticieni, cât și revenirea mentenanței și a activităților asimilate la condiții speciale, s-a votat, marți, în Senatul României.

Weber afirmă că, inițial, ”s-a reinventat coaliția nocivă de dreapta PNL-USR-UDMR care a făcut un amalgam de amendamente care nu puteau fi susținute”.  

”Am intervenit, împreună cu toți factorii importanți, noi, parlamentarii PSD, premierul României, președintele Senatului pentru a retrage amendamentele pentru că nu aveau vreo șansă să fie trecute și ceea ce ne interesa pe noi risca să rămână în aer” spune liderul social-democrat.

Weber consideră alianța PNL-USR-UDMR ca fiind una nocivă pentru că ”sunt cei care au cerut prin PNRR eliminarea condițiilor speciale de muncă”. Liderul PSD Gorj promite că, atunci când Legea pensiilor va ajunge la Camera Deputaților, vor fi menținute beneficiile pentru mineri.  

Comments (2)

  1. Bă nesimțitule!
    Coaliția nocivă sunteți voi, psd-ul cu pnl-ul. Voi sunteți la guvernare. Ministerul muncii este la voi, iar șefia caselor de pensii, la pnl. Voi sunteți cei care de 2 ani de zile, blocați ieșirea la pensie, pe legea 197, a energeticienilor și a minerilor. Din cauza voastră suntem târâți prin tribunale. Voi aveți majoritatea în parlament. Șeful comisiei de muncă este de la voi, de la psd. Voi puteați debloca aplicarea normală a legii.

  2. Vota ti cu incrwdere PSD

Comment here