Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber: Ce-avem noi Bobiță? S-au umflat mușchii acuma?

Deputatul Mihai Weber se declară șocat de afirmația senatorului Ion Iordache cum că PNL ar putea guverna și fără PSD. Declarațiile au venit în contextul în care, vineri, rotația premierilor nu s-a mai produs, din cauza grevei generale din Educație.

“M-au șocat declarațiile. (…) Cred că uită cât de rău au făcut guvernul liberal, premierii liberali Cîțu și Orban, acea guvernare toxică de dreapta.(…) Să vii tu să spui că PNL poate guverna singur, adică ce-avem noi, Bobiță? S-au umflat mușchii acuma?” declară președintele social-democraților gorjeni.

Weber mai spune că, dacă PSD nu intra la guvernare, PNL se dezintegra, ajungea la sub 10% în opțiunile de vot ale românilor.

Weber îl acuză pe Iordache de demagogie ieftină și îi cere să fie mult mai atent atunci când face declarații referitoare la Partidul Social-Democrat.

Președintele social-democraților gorjeni este convins că rotativa guvernamentală, amânată din cauza grevei generale din Educație, se va produce în câteva zile, în luna iunie, nu în toamna acestui an, așa cum s-a vehiculat în presa centrală.

Comments (1)

 1. KU-Klus-Klan

  Pai nea Misule, ce sa intelegem noi!
  Ca alde psd a intrat la guvernare de mila pnl!
  Sa nu se dezintegreze!
  Ce milostiv !Ce empatism!
  Asta da sofism!De orizontul troleului local!Din categoria putzul gandirii!

  Si domniile dumneavoastra ati stat ca …. pe oua si n-ati facut nada!
  Pai nu esti tu cel mai mare partid de pe islazul pastorit de stapanii vestici!
  In afara de cateva mugete la luna n-ati facut nimic!
  Intelegem ca nu se pot deranja interesele stapanilor, dar nu va mai dati virgine!

  asta-i o opinie

Comment here