Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber: Călinoiu reprezintă TRECUTUL PSD

Este SCANDAL în PSD Gorj, după ce Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean, a fost angajat pe postul de șef birou la operatorul regional de apă și canal Aparegio.

Printr-un comunicat de presă transmis sâmbătă, PSD Gorj s-a delimitat de numirea respectivă pasând întreaga răspundere către directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu, și el membru PSD. Ulterior, într-un interviu într-un ziar local, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat că pe postul respectiv ar fi trebuit angajată ”o persoană tânără, dinamică și cu cunoștințe în domeniu”.

Weber spune că n-a fost consultat în privința numirii fostului șef de la județ pe funcție de conducere la Aparegio.

Mihai Weber mai spune că Ion Călinoiu reprezintă ”trecutul PSD”. Cât despre Traian Pătrășcoiu, afirmă că a fost instalat la conducerea Aparegio înainte de a prelua el șefia PSD Gorj.

După scandalul apărut în presă și la partid, Traian Pătrășcoiu, șeful Aparegio, a explicat, într-o scrisoare deschisă, că a decis să-l angajeze pe Ion Călinoiu pentru că ”este cel care a demarat masterplanul județului Gorj cu privire la apă și canal”. ”Expertiza domnului Călinoiu nu poate fi anulată de țipetele singulare sau corurile frustrate de zbierete conjugate în scursurile, pardon, discursurile urii ale detractorilor săi și ai mei” a transmis șeful Aparegio.

Mihai Weber zice, însă, că se delimitează categoric de numire și le transmite lui Traian Pătrășcoiu și Ion Călinoiu că trebuiau să se gândească la imaginea partidului care i-a sprijinit, de-a lungul anilor.  

Viorel Caragea, președinte PER Gorj, a comentat pe seama scandalului din cadrul PSD Gorj. Crede că este primul semn de opoziție din partid la adresa deputatului Mihai Weber.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here