LIFE

Walter și Raluca Zenga divorțează după 15 ani de căsnicie

Povestea de iubire desprinsă parcă din filme dintre Raluca (37 de ani) și Walter Zenga (60 de ani) are un final trist. După 17 ani de iubire, o căsnicie de invidiat și doi copii frumoși, cuplul s-a separat și urmează și legalizeze, și în acte, despărțirea, conform click.ro.

Distanța pare să-și fi spus cuvântul, în condițiile în care Raluca a preferat să rămână cu copiii, în Dubai, în timp ce Walter își făcea meseria la echipa de fotbal la care avea contract în Italia. Acolo se afla și când a început pandemia de Covid-19 și toată această perioadă a fost foarte stresantă, mai ales că Italia a fost printre cele mai afectate țări.

”Raluca, soția mea, și copiii mei, Samira și Walter Jr, sunt în Dubai, sunt bine acolo, și acolo au închis tot pentru a preveni coronavirus. Ei sunt bine, dar normal că  această situație ne afectează mult. Mă gândesc și la părinții mei din București, socrii mei, tatăl și mama Ralucăi sunt doctori, medici, în spital. Cu familia, noi suntem obișnuiți să stăm departe, să avem o relație la distanță pentru că munca mea așa este, eu plec, mă duc, mă întorc. Normal că această situație ne afectează un pic mai mult dar sunt sigur că după ce o vom depăși ei vor veni aici,  în Italia”, declara pentru Click!, în primăvară, fostul fotbalist de top, devenit antrenor.

Familia Zenga nu s-a reunit în Italia, așa cum spera el. Walter s-a reîntors în Dubai, în urmă cu două luni, însă lucrurile în căsnicie nu au mers bine deloc.

”El s-a mutat din vila în care locuiau împreună într-un apartament închiriat. Distanța și-a spus cuvântul. Nu se mai poate salva nimic din ce a fost între Walter și Raluca” a spus un apropiat al cuplului.

Copiii familiei Raluca și Walter Zenga au început școala în Dubai. Samira, care împlinește în luna noiembrie 11 ani, și Walter junior, care are 8 ani, sunt la aceeași școală și sunt pasionați de dansuri, actorie și fotbal. Mămica Zen ne-a povestit cum este școala pentru ei în Dubai.

“A fost mare agitație cu începerea școlii, la noi e un sistem mixt, practic merg 3 zile la școală și 2 învață online, următoarea săptămâna fac invers, 2 zile la școală și 3 online. Am început stând acasă, învață pe laptop. Normal, toată lumea poartă măști,  clasa s-a redus la  jumătate, au fost împărțiți în grupa A și grupa B, fac cu schimbul la școală. În loc să fie 20 în clasa acum sunt 10 copii sau chiar 8. După școală, deocamdată, avem fotbal pentru cel mic, Samira are teatru. Walter Jr adoră dansurile pe TikTok iar Sami micile sketchuri de comedie pe care le facem împreună, vine cu foarte multe idei și ne amuzăm copios când le facem”, povestea Raluca Zenga.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here