Muzicale

Vunk – Deja Vu

Vunk ne introduce într-o stare de “Deja Vu” lansând o piesă despre iubire. Cu acest single, formația revine la sound-ul mai rock din perioada de început.

În versurile piesei “Deja Vu”, compuse de Cornel Ilie și Gabriel Maga, Vunk ne vorbește despre acea iubire care “ne tâmpește” și ne face să ne implicăm complet, cu riscul de a rămâne cu “sufletele rupte-n două”. Melodia este extrasă de pe viitorul album al formației, “Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”, pe care VUNK îl va prezenta publicului în octombrie, la Sala Polivalentă.

“Déjà vu-ul nostru este despre fiecare dintre noi toţi. De câte ori nu am zis într-o relație, *Gata, mă învăț minte, data viitoare nu mă mai las așa păcălit sau așa îndrăgostit, pentru a rămâne cu capul pe umeri?*. De fiecare dată, ne întoarcem în același punct sau moment, când iar ne “tâmpește” dragostea. Piesa este cea care deschide următorul nostru album, “Domnul Portocaliu și Mașina Timpului” și este unul dintre cântecele care are sound-ul primelor noastre piese, atunci când ne-am lansat la sfârșitul anilor ’90. De aici vine și ideea clipului, a cărui acțiune se întâmplă în 1994 și în care noi suntem niște mecanici care reparăm mașina unei domnișoare, transformând-o în mașina timpului, pentru a o trimite în 2019. Același titlu cu piesa lansată azi are și concertul nostru aniversar de 25 de ani, de la Sala Polivalentă, din 16 octombrie, unde vom lansa și albumul”, declară Cornel Ilie.

Și pentru că se împlinesc 25 de ani de la primul concert al trupei Vunk, băieţii au hotărât ca pe coperta albumului “Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” să apară 25 dintre fanii lor cei mai înfocaţi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here