Muzicale

VUNK – Ajunge (Live @ DejaVU)

VUNK a lansat piesa “Ajunge”, extrasă de pe materialul discografic “Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”, cu un proiect video înregistrat în timpul concertului aniversar “Deja Vu”.

“Ajunge” este o piesă compusă de Cornel Ilie şi Gabriel Maga, fiind lansată cu un vizual din cadrul concertului “Deja-Vu”, proiect filmat de cei de la The Brothers M.

“Cântecul ăsta a fost scris acum un an ca un dublu dialog pe care îl ai și cu tine însuți, dar și cu persoana care te face să strigi <>. Este un cântec care îndeamnă la curaj, la speranța pe care o aduce o alegere sau o schimbare. În contextul în care ne aflăm cu toții acum piesa asta capătă alte sensuri. Lumea se schimbă definitiv și viețile noastre la fel. Eu cred în bine, pentru că acum e timpul să spunem <> față de tot ce nu era bun în viețile noastre, tot ce nu era al nostru, dar țineam cu dinții să nu pierdem, tot ce voiam să fim sau să deținem, dar nu aveam nevoie, de fapt.”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

VUNK a celebrat 25 de ani de existență în 2019, ocazie prin care a lansat un album nou și un concert la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hit-urile lansate de-a lungul anilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here