LIFE

Vulpița si Viorel de la „Acces Direct” au coronavirus! Mirela Vaida a dat toate detaliile

În cadrul jurnalului Observator de la Antena 1, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” Mirela Vaida, a anunțat că cei doi invitați ai emisiunii, Veronica (Vulpița) și Viorel Stegaru, au coronavirus, după ce trustul a confirmat trei cazuri pozitive: doi invitați și un membru al echipei.

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc. Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, au transmis reprezentanții Antenei 1.

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a anunțat ulterior, la Observator, că Vulpița și Viorel au COVID-19. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Antena 1 a anunțat trei cazuri pozitive ale show-ului TV.

„La ora 16:30, după ultima ședință pe care am avut-o, eu eram deja cablată, machiată. În acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut”, a declarat Mirela Vaida.

Prezentatoarea Acces Direct a mai spus că Veronica Vulpița „s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, unde erau mereu supravegheați”.

„Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces Direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru”, a mai adăugat aceasta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here