Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vreau sau nu ALIANȚĂ cu liberalii pentru 2020? Ce spune Miruță

USR nu stă la discuții cu PNL, privind realizarea unei alianțe pentru alegerile locale,  în Gorj, până nu se stabilește, definitiv, dacă primarii vor fi sau nu aleși în două tururi de scrutin.

La Interviurile Infinit FM, liderul USR Gorj, Radu Miruță, s-a arătat destul de reticent privind alianța cu liberalii. Centrul le-a dat libertate organizațiilor județene ale Uniunii Salvați România să facă ce strategii vor, dacă e cazul chiar să susțină candidați independenți.   

Candidații USR la primării ar trebui stabiliți până pe data de 15 ianuarie. Radu Miruță spune că USR exclude orice alianță cu PSD, la nivel județean, după alegerile locale. Pe de altă parte, nu pare dispus nici la o înțelegere preelectorală cu liberalii. Spune că, unii dintre membrii PNL cară în spate ”un istoric nu tocmai plăcut”.  

Miruță a mai spus că este puțin probabil ca USR să susțină candidatura lui Marcel Romanescu la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. O decizie privind o eventuală alianță cu PNL va fi luată abia după ce se va stabili dacă primarii vor fi sau nu aleși în două tururi de scrutin.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here