Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vrea terenuri de la Hidroelectrica. Romanescu: S-ar putea crea MII de locuri de parcare

Primarul Marcel Romanescu vrea să amenajeze mii de locuri de parcare în zona Kaufland, pe suprafețe de teren ce aparțin Hidroelectrica.

Edilul Târgu-Jiului a purtat, deja, primele discuții la București, urmând să facă și-n scris solicitarea. Una dintre suprafețele pe care Romanescu ar vrea să le preia este amplasamentul fostului târg de miei, iar cea de doua, de circa 4 hectare, se află pe malul drept al Jiului, după baraj, în direcția podului de la Kaufland.

Dacă planul primarului se va concretiza, mii de locuri de parcare gratuite vor apărea în zona centurii ocolitoare și ar putea fi folosite de gorjenii care vin cu treburi în oraș ori de târgujienii care dețin mai multe autoturisme.

Primarul Târgu-Jiului a anunțat, luni, că a alocat 18 miliarde de lei vechi pentru modernizarea străzilor Griviței, 8 Mai, Hidrocentralei și Narciselor. În plus, Marcel Romanescu speră să obțină finanțare de la guvern pe un proiect ce presupune modernizarea tuturor străzilor afectate din oraș. 

Despre centura ocolitoarea a Târgu-Jiului, realizată în proporție de 40% și abandonată, nicio veste de la guvernanți.

Marcel Romanescu a aflat, însă, că Ministerul Transporturilor a alocat fondurile necesare pentru construirea podului de la Lainici, urmând ca, în perioada următoare, investiția de circa 220 de miliarde de lei vechi să fie scoasă la licitație.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here