Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vrea TELEGONDOLĂ între Insulița Jiului și Dealul Târgului și terasă suspendată la CET

Atelierul lui Brâncuși de la Paris reprodus 1-1, complex turistic cu grădină botanică pe Dealul Târgului, telegondolă între Insuliță și Dealul Târgului, pontoane și ambarcațiuni pe Jiu și terasă suspendată în Turnul CET, sunt câteva dintre propunerile pe care Luminița Popescu, candidatul Pro România la Primăria Târgu-Jiu, le-a prezentat într-o conferință de presă, pentru dezvoltarea turismului.

În opinia sa, dacă aceste investiții ar fi realizate, circa 300.000 de turiști ar veni, anual, în orașul lui Brâncuși. Popescu este de părere că Târgu-Jiul are nevoie de un brand de oraș.   

Luminița Popescu susține c-ar putea fi amenajat un complex turistic cu spații de cazare dar și grădină botanică, pe Dealul Târgului, deși este afectat de alunecări de teren. Candidata Pro România vorbește și despre montarea unei telegondole între Insulița Jiului și Dealul Târgului.

Popescu propune și amenajarea Jiului, pe porțiunea dintre Insuliță și podul de la Piața Centrală, unde să fie realizate pontoane pentru ambarcațiuni de mici dimensiuni. În plus, consideră c-ar trebui pus în valoare și faptul că prin Târgu-Jiu trece Paralela 45.

Luminița Popescu crede că la Turnul CET din Târgu-Jiu ar trebui amenajat un restaurant suspendat, la care să ajungem grație unor lifturi exterioare. În plus, în opinia sa ar trebui organizat un Festival de Artă în municipiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here