Sportive

Vrea Sarcină PALMARESUL? Ce spune Floroiu

Târgu-Jiul are două echipe cu numele Pandurii. Noul club care a înlocuit Energeticianul în Liga 2, se numește CS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, iar în presa locală a apărut informația că ar dori să preia o parte din palmaresul celor de la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Într-o conferință de presă, Camilian Floroiu, directorul sportiv al Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, a fost întrebat despre noul club, în spatele căruia se află afaceristul Nicolae Sarcină.

În presă a apărut informația că noua echipă a omului de afaceri Nicolae Sarcină, care are şi Pandurii în denumire, ar întreprinde demersuri pentru a prelua palmaresul echipei Pandurii până în anul 1992. Conform informaţiilor publicate, în spatele demersurilor s-ar afla fostul preşedinte de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu.

”Nu am idee, nu am auzit o astfel de discuție. Nu cred că poate cineva lua palmaresul clubului” a comentat Camilian Floroiu.

Floroiu crede că noul club CS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu încearcă să se lege de un brand consacrat pentru un plus de imagine.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here