Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vrea să scoată rablele de pe străzi. Paraschiv ia 3 autobuze de la o firmă privată

Directorul Transloc Târgu-Jiu vrea să ia 3 autobuze de la o firmă privată, pentru a le înlocui pe cele foarte uzate care circulă prin municipiu.

Mihai Paraschiv a anunțat că înțelegerea a fost deja făcută, autobuzele fiind predate Transloc, cu titlu gratuit, pentru o perioadă 6 luni. În schimb, firma privată se va putea folosi de spațiul publicitar din exteriorul și interiorul autobuzelor. Paraschiv spune că mai sunt de făcut ceva documente,  apoi, cele 3 mijloace de transport în comun vor intra în circulație.

Despre modernizarea transportului în comun din Târgu-Jiu se vorbește de mulți ani. Parcul auto al Transloc este aproape la pământ, sunt numai 5 autobuze mai noi, altele fiind, însă, fabricate în 1991.

Primăria a obținut un proiect pe fonduri europene, în valoare de 24 de milioane de euro, ce presupune inclusiv achiziționarea a 12 noi troleibuze și urmează să fie scos la licitație, în această vară. Mai există un proiect, la Ministerul Dezvoltării, pentru achiziționarea a 20 de mijloace de transport în comun pentru Târgu-Jiu, dar licitația este blocată.

Mihai Paraschiv

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here