Minerit și EnergieStirile Zilei

Vrea să-i sprijine pe mineri să-și facă sindicate noi. ”Le fac statute, tot”

Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii, anunță că este dispus să-i susțină pe minerii nemulțumiți cu partea logistică, pentru a-și înființa sindicate independente care ”să elimine mafia sindicală din conducerea unităților miniere”.

Declarațiile vin după ce, pe paginile de socializare, au apărut mesaje critice la adresa liderilor marilor sindicate din Complexul Energetic Oltenia, acuzați că nu sunt capabili să spună nu administrației și Ministerului Energiei, în privința planului de restructurare.

”Le stau la dispoziție cu mare plăcere, le fac statute, tot. Numai să reușească să facă o listă neagră a liderilor sindicali care au trădat CEO și l-au adus în situația de a fi închis. Dacă e nevoie, ținem un congres al minerilor și energeticienilor în care să-și aleagă noi lideri sindicali” afirmă Crețan.

Comments (2)

  1. Lăcătuș de revir

    Cretane vezi-ți tu de treaba ta ce treaba ai tu cu sindicatele tu vrei să faci mici sindicate să le iei tu bani din cotizație ca lui bunoica ca de ajutat cu nimic .Imparti cu bunoica cotizația oamenilor în fantoma ta de federație .Ai vrut mereu să fi în frunte da nu ai putut tu ai fost perdant mereu .Te vinzi pe o ciorbă de burtă la prima stație de autobuz.

  2. Ba cretane tu nu o să fii lider niciodată nu ai avut stofă de lider tu la ciupeală o savarină un ecler un costum de haine și culmea o ciorbă de burtă și vindeai tot .

Comment here