Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vrea să facă spital metropolitan la Târgu-Jiu

În total, 18 localități  au aderat la Zona Metropolitană constituită în jurul Târgu-Jiului. Ultimele două  care au decis să facă parte din proiect sunt Ciuperceni și Mușetești.

Ambițiile sunt mari: accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea rețelelor de transport, a celor de utilități și chiar construirea unui spital metropolitan la Târgu-Jiu. Primarul Marcel Romanescu se bucură că încă 8 localități au aderat, în acest an, la Zona Metropolitană după ce, inițial, asociația s-a înființat cu 10.

Primul demers ce va fi făcut în acdrul Zonei Metropolitane va fi întocmirea unei strategii de dezvoltare comune, spune primarul Romanescu.

”Sunt foarte multe necesități pe care le avem, unele localități sunt mai dezvoltate, altele mai puțin dezvoltate. O să încercăm să avem același nivel al condițiilor pentru toate localitățile din Zona Metropolitană” declară edilul Târgu-Jiului.  

Comments (1)

  1. Ba nea’ Romanescule, repara cei 70 de metri de Calea Eroilor mai intai si dupa aceea mai poti sa cazi in vanturi cu spitale metropolitane. Matale chiar nu ai simtul realitatii sau fumeghezi oarece buruieni magice.

Comment here