Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vrea să apere firmele din Gorj abuzate de funcționarii statului

Se transformă în apărătorul firmelor din Gorj abuzate de funcționarii statului.

”Să semnaleze acest lucru, iar eu voi fi vocea lor în a li se face dreptate” spune senatorul Partidului Național Liberal Gorj, Ion Iordache.

Ydail Construct  a remis, joi, un nou comunicat de presă, după ce judecătorii au revocat măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune, pentru reprezentanţii firmei reţinuţi săptămâna trecută. Compania, la care senatorul Iordache a fost acționar, a anunţat că va sesiza organele competente privind procurorul de caz. Dosarul are legătură cu contractul de întreținere a drumurilor județene încheiat pentru perioada 2015-2019,  de consorțiul de firme Ydail Construct, Romstrade și Metalcolect Prod cu Consiliul Județean.

Acum, Iordache anunță că va face demersuri la Ministerele Justiției și de Interne pentru a-i ancheta pe funcționarii statului care, în opinia sa, au comis un abuz.

Comments (2)

  1. Care firme le aperi dom sanator al buldozerelor? Le aperi si pe alea care le-ai bagat in faliment prin controale ANAF comandate de tine, pentru ca-ti faceau concurenta? Aperi cumva si IDP Gorj? Ce destept te crezi tu dom sanator si ce prosti ne crezi pe noi.

  2. Îți dai seama infractorul ce s-a ajuns.. Sa apere el firmele..

Comment here