Sportive

Vrea să aducă la Târgu-Jiu medalia de aur

Federația Română de Lupte a decis ca Bacăul să găzduiască, în perioada 16-18 octombrie, finala Campionatului Național Individual și pe echipe la lupte, competiție rezervată juniorilor. După medaliile cucerite la Târgoviște, una de argint și una de bronz, sportivul gorjean Alexandru Beșliu pleacă în Moldova cu gândul de a cuceri medalia de aur la Campionatul Național de Lupte juniori.

Deși are unele probleme medicale, luptătorul gorjean este hotărât să revină la Târgu-Jiu cu medalia de aur.

”Plec cu gânduri mari la această competiție. Visez la medalia de aur, chiar dacă am parte de o accidentare destul de gravă la mușchii intercostali. Nu voi da înapoi și sper să mă întorc acasă cu medalia de aur” a declarat Beșliu pentru csmtargujiu.ro.

Campionatul Național de la Bacău este cea de-a doua competiție oficială organizată de Federația Română de Lupte, după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, după finala Campionatului Național de lupte pe plajă, ce a avut loc în perioada 9-11 octombrie, la Târgoviște. Vineri, 16 octombrie, vor avea loc controlul medical, cântarul oficial și tragerea la sorți a confruntărilor de la categoriile de greutate incluse. Sâmbătă, 17 octombrie vor avea loc confruntările individuale, care vor începe cu tururile eliminatorii, apoi semifinalele, ce vor fi urmate de recalificări și finale. Duminică, 18 octombrie, se vor desfășura întrecerile pe echipe.

Comment here