Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vrea primar doar până în 2024. Romanescu: Sunt suficienți 7 ani

”Îmi voi încheia cariera de primar în 2024”. Pentru Marcel Romanescu urmează un an greu, cu bătălia pentru un nou mandat, la alegerile locale și demararea investițiilor promise. 

Edilul liberal al Târgu-Jiului reafirmă că-și mai dorește un singur mandat în fruntea municipalității. Speră, însă, să obțină și majoritatea în consiliul local. Romanescu se așteaptă la o competiție acerbă pentru fotoliul de primar.

Marcel Romanescu este sigur că, la alegerile locale, mare parte din formațiunile politice va face „jocul” Partidului Social-Democrat.

Pe plan administrativ, primarul Romanescu vrea să înceapă lucrările la proiectele pentru care a obținut finanțare europeană. În plus, din bugetul local, în 2020 vrea să modernizeze centrul municipiului, prin înlocuirea betonului amprentat cu piatră cubică și să introducă rețea de gaze naturale în cartierul de tineri de la Preajba.

Romanescu mai are în plan să mute sediul Poliției Locale din zona Pieței Mici în clădirea fostului sediu OMV Petrom, din cartierul Iezureni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here