Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vrea, în continuare, loc eligibil pentru PNL Târgu-Jiu. Romanescu: Vîlceanu a făcut listele

Deși listele au fost votate în Comitetul Director Județean al partidului, Marcel Romanescu nu renunță la ideea ca PNL Târgu-Jiu să aibă un loc elgibil la alegerile parlamentare. Anunță că va face demresuri la conducerea centrală a partidului.

Primarul Târgu-Jiului a comentat, într-un interviu acordat presei locale,  că deputatul Dan Vîlceanu a făcut listele deja anunțate în presa locală, și că nu s-a ținut cont de solicitarea sa ca PNL Târgu-Jiu să aibă un loc din cele 3 considerate eligibile.

Romanescu a explicat și de ce s-a retras directorul Transloc, Mihai Paraschiv, de pe locul 4 al listei de deputați: nu putea face campanie electorală dar și activitate performantă la societatea de transport în comun a municipiului.

Primarul Târgu-Jiului a mai spus că oricum locul 4 la Deputați nu era eligibil. Marcel Romanescu a dat, din nou, exemple de oameni pe care i-ar fi considerat potriviți pentru un loc elgibil la parlamentare: Dorel Chirițescu, Iustin Paralescu sau, din afara partidului, Cătălin  Cătănescu, directorul Băncii Transilvania.

Comment here