Minerit și EnergieStirile Zilei

Vrea ca Olguța și Fritz să plătească banii pe cărbune! Miruță: Primăria Craiova datorează 200 de milioane de euro CE Oltenia

Deputatul Radu Miruță vrea ca CE Oltenia să-și recupereze sutele de milioane de euro de la societățile cărora le-a livrat cărbune, în ultimii ani.

Copreședintele USR-PLUS Gorj afirmă că, numai de la Primăria Craiova, compania de la Târgu-Jiu ar avea de încasat 200 de milioane de euro. Bani mai sunt de venit și de la Mehedinți sau Timiș. Miruță este indignat că nimeni nu discută despre acest subiect.  

Radu Miruță a declarat, la Interviurile Infinit FM, că va discuta problema banilor pe care CE Oltenia îi are de recuperat cu ceilalți parlamentari ai partidului.  

”Primăria Craiovei este una cu buget substanțial, se culcă urechea că ăia sunt fraieri și ne dau în continuare cărbune. Hai să facem un audit serios la interacțiunile comerciale ale CEO! Am ajuns să ne fie rușine să ne strigăm drepturile noastre?” a declarat parlamentarul USR-PLUS.

Deputatul Miruță a mai comentat că nu crede că partenerii liberali din coaliția de guvernare s-ar supăra dacă CE Oltenia și-ar recupera banii de la datornici.

Comment here