Din JudetStirile Zilei

Vrea aerodrom la Stănești. Iulian Popescu: În linii mari, GorjAeroShow a fost un succes

Vremea a dat peste cap programul mitingului aviatic de sâmbătă de la Stănești, o premieră absolută pentru județul Gorj.

Din cauza instabilității atmosferice, n-au mai putut ajunge aeronavele de la Chișinău, Bistrița sau Deva. În plus, nu s-au mai putut executa salturile cu parașuta, spune organizatorul Iulian Popescu, consilier la Cancelaria premierului Florin Cîțu. În ciuda acestor probleme, GorjAeroShow a fost un succes, mii de spectatori, inclusiv din alte județe ale țării, venind sâmbătă în comuna Stănești.

Iulian Popescu și-a dorit și a reușit să organizeze un eveniment de talie națională în județul Gorj. În plus, a vrut să arate că la Stănești există oportunitatea unei investiții majore într-un aerodrom, investiție pe care a avut-o prinsă în programul electoral de candidatură la președinția Consiliului Județean Gorj.

Popescu susține c-a purtat discuții, deja, pentru obținerea unei finanțări europene în vederea amenajării unui aerodrom în comuna Stănești. În ceea ce privește GorjAeroShow, liberalul dă asigurări că vor urma și alte ediții.

Comments (1)

  1. Si- n linii mici cum a fost? O prostie pe banii MApN ului. Asta-i tot ce poti? Pentru proasta organizare ai merita trimis la Seuca la pazit oile unchiului tau Nicu Popescu. Si magarii.

Comment here