Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vor să schimbe prefecții în 48 de ore! Grivei: Deocamdată, n-am desemnat pe nimeni

Prefecții vor fi schimbați în 48 de ore de la învestirea noului guvern. Anunțul a fost făcut, miercuri, de prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă.

“În secunda în care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban şi echipa domniei sale, sper din tot sufletul să nu treacă mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţi şi subprefecţii, după care să evalueze fiecare şef de deconcentrate, pentru că puterea PSD este periculoasă tocmai prin această încrengătură pe care o au la nivelul tuturor instituţiilor statului”, a spus Rareş Bogdan.

La Gorj, au fost vehiculate multe nume pentru postul de prefect. Viorel Caragea avansează 3 variante: Victor Banța, Denisa Șuță, Marcel Iacobescu.

Dacă guvernul Orban va fi învestit luni conform spuselor lui Rareș Bogdan, săptămâna viitoare vom avea un nou prefect de Gorj. Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, continuă să afirme, însă, că la partid nu a fost făcută nicio listă de posibili reprezentanți ai guvernului în teritoriu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here