Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vor fi candidații ȘEFI la PSD Târgu-Jiu și PSD Motru? Ce spune Cosmin Popescu

Primul calup de candidați PSD la primăriile din județ, va fi trimis spre validare la București, până sâmbătă, 15 februarie, a anunțat,  la Interviurile Infinit FM, Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj.

Deputatul Mihai Weber anunțase, anterior, că au fost stabiliți candidații în 60 din cele 70 de localități ale județului. Interes mare există în legătură cu candidații PSD la Primăriile Târgu-Jiu și Motru, în cele două orașe fiind făcute sondaje de opinie. Cosmin Popescu a precizat că rezultatele urmează să ajungă, zilele următoare, la conducerea PSD Gorj.   

Popescu a mai spus că, prin sondajul făcut de partid, s-a urmărit și identificarea problemelor cu care se confruntă cele două municipii.

”Nu o să vedeți la noi program electoral care să nu fie susținut financiar” a precizat președintele executiv al PSD Gorj.  

Cosmin Morega, președintele executiv al PSD Motru, a cerut că persoana ce va fi desemnat candidat la primărie, să preia și conducerea organizației de partid.

”Dacă nu va fi președinte, candidatul va fi coordonator de campanie. Vom găsi o variantă de a-i dat putere” a anunțat Cosmin Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here